1874: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: kab:1874
c (bot Menambah: ur:1874ء)
c (bot Menambah: kab:1874)
[[ja:1874年]]
[[ka:1874]]
[[kab:1874]]
[[kn:೧೮೭೪]]
[[ko:1874년]]
17.406

besutan