1899: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: kab:1899
(typo)
c (bot Menambah: kab:1899)
[[ja:1899年]]
[[ka:1899]]
[[kab:1899]]
[[kn:೧೮೯೯]]
[[ko:1899년]]
17.406

besutan