1901: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: kab:1901
c (bot Menambah: ur:1901ء)
c (bot Menambah: kab:1901)
[[jbo:1901moi]]
[[ka:1901]]
[[kab:1901]]
[[kk:1901]]
[[kn:೧೯೦೧]]
17.406

besutan