1909: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: kab:1909
c (bot Menambah: xal:1909 җил)
c (bot Menambah: kab:1909)
[[ja:1909年]]
[[ka:1909]]
[[kab:1909]]
[[kk:1909]]
[[kn:೧೯೦೯]]
17.406

besutan