Biru: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: ml:നീല
c (bot Menambah: vec:Blu)
c (bot Menambah: ml:നീല)
[[map-bms:Biru]]
[[mk:Сина боја]]
[[ml:നീല]]
[[mr:निळा]]
[[ms:Biru]]
3.733

besutan