Sabudis

Gabung 15 Mèi 2009
286 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
→‎Barnstar Wikipedia: +BintangWiki Geo
(→‎Barnstar Wikipedia: +BintangWiki Geo)
 
==Barnstar Wikipedia==
{{Lading emas|Barnstar Lading emas kaaturaken dhumateng [[Panganggo:Sabudis|Panganggé Sabudis]] minangka pakurmatan anggènipun kersa nyengkuyung tuwuhing Wikipedia abasa Jawi. [[Panganggo:Pras|Pras]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Pras|wicara]]</sup> 21:11, 20 November 2009 (UTC)}}
{{BintangWiki Geografi|Kaaturkaen dhumateng [[Panganggo:Sabudis|Panganggé Sabudis]] minangka pakurmatan anggènipun kersa nyengkuyung tuwuhing Wikipedia abasa Jawi ing babagan Geografi.[[Panganggo:Pras|Pras]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Pras|rembugan]]</sup> 13:24, 20 Juni 2010 (UTC)}}
 
[[id:Pengguna:Sabudis]]
78.624

besutan