Kidul: Béda antara owahan

496 bèt wis dibusak ,  11 taun kepungkur
c
Suntingan 203.78.120.20 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Pras
c (Suntingan 203.78.120.20 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Pras)
 
== Makna Liya ==
nang sisi kidul sing jarang banget umaeh, paling ya bisa de etung ana pira, mungkin siki wis rame ndean desa nangkasawite, soale nyong wis suwe ora balik nganah, tapi engko angger ana wektu luang nyong mesti balik maring nangkasawit tercinta, sebenere nangkasawit bisa lebih maju angger wonge ora pada lunga ninggalna desane dewek tapi sing akeh kwe pada nggelet duite maring jakarta, bukanne majukna desane dewek malahan pada lunga!, sebenere aku kepengin banget desane aku kwe maju kaya liane,
 
== Uga pirsani ==
78.625

besutan