Kidul: Béda antara owahan

99 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
+gbr
(+sithik)
(+gbr)
[[Image:Compass Rose English South.svg|thumb|[[Kompas]] kanthi arah kidul diwènèhi werna ireng]]
'''Kidul''' iku salah siji arah mata angin. Ing [[peta]], arah iki biasa anane ing sisi ngisor. Arah kidul nduwèni sudut 180°. Ana rong werna arah kidul yaiku kidul sakbeneré (''true south'') lan kidul magnetis. Kidul sakbeneré iku arah menyang poros bumi sisih kidul yakuwi [[Kutub Kidul]] sing dumunung ing [[Antartika]]. Arah kidul magnetik iku arah menyang kutub magnetik, yakuwi arah sawetara adohé saka kutub kidul.
 
78.625

besutan