Wikimedia Commons: Béda antara owahan

9 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Mengubah: ur:ویکیمیڈیا العام; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: br:Wikimedia Commons)
c (bot Mengubah: ur:ویکیمیڈیا العام; kosmetik perubahan)
[[ImageGambar:Commons-logo-en.png|right]]
 
'''Wikimedia Commons''' (uga disebut "Commons" utawa "Wikicommons") iku papan panyimpenan gambar-gambar lan file-file multimédia kanthi lisensi bébas. Commons arupa proyèk saka [[Yayasan Wikimedia]]. File-file sing diamot bisa dipigunaaké kaya déné file-file sing diamot ing saben proyèk.
Wikimedia Commons ora ngentuki pamotan file-file sing duwé hak cipta. Lisensi sing ditampa yaiku [[GNU Free Documentation License]], lisensi [[Creative Commons]] kanthi tanpa watesa panggunaan lan [[domain umum]].
 
== Pirsanana uga ==
* Proyèk Wikimedia liyané
** [[Wikipedia]]
** [[Wikiquote]]
** [[Wikisource]]
** [[Wikispecies]]
* [[Wikipedia:Cathetan Commons|CommonsTicker (Cathetan Commons)]]
 
== Pranala njaba ==
* {{en}} [http://commons.wikimedia.org/ Wikimedia Commons]
* {{en}} [http://tiredbrain.com/wikimedia/commonplace/ Wikimedia Commonplace], a [[Microsoft Windows|Windows]] tool for uploading files to the Wikimedia Commons
 
[[CategoryKategori:Proyèk Wikimedia|Commons]]
 
[[af:Wikimedia Commons]]
[[tt:Викиҗыентык]]
[[uk:ВікіСховище]]
[[ur:ویکیمیڈیا کامنالعام]]
[[uz:VikiOmbor]]
[[vi:Wikimedia Commons]]
38.993

besutan