Brummen: Béda antara owahan

21 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
Bot Menambah: war:Brummen; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: ca:Brummen)
c (Bot Menambah: war:Brummen; kosmetik perubahan)
'''Brummen''' iku sawijining ''[[gemeente]]'' ing [[provinsi]] [[Gelderland]], [[Walanda]].
 
== Latar wuri ==
Provinsi Gelderland sing papané ana ing wétané Walanda iku salah sijining saka 12 provinsi Walanda lan salah siji sing gedhé ambané wilayahé. Provinsi iki ing taun 2008 dipérang dadi 56 ''gemeente''. Ing Walanda ''gemeente'' iku pérangan administratif sangisoring provinsi. Dadi provinsi iku antara negara lan ''gemeente''.
 
Jaman mbiyèn kabèh panggonan iku uga ''gemeente'' ing Walanda. Saka désa cilik nganti ibu kutha. Nanging saiki wis ora mengkono manèh. Akèh panggonan sing digabung dadi siji supaya olèh ''gemeente'' sing ukurané sedheng.
== Pranala jaba ==
* {{nl}} [http://www.{{PAGENAME}}.nl Situs wèb resmi]
 
{{GemeentenGelderland}}
[[vi:Brummen]]
[[vo:Brummen]]
[[war:Brummen]]
201

besutan