Achtkarspelen: Béda antara owahan

24 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
Bot Menambah: war:Achtkarspelen; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: ca:Achtkarspelen)
c (Bot Menambah: war:Achtkarspelen; kosmetik perubahan)
[[imageGambar: LocatieAchtkarspelen.png|right]]
 
'''Achtkarspelen''', iku sawijining ''[[gemeente]]'' [[Walanda]] sing panggonané ana ing [[provinsi]] [[Friesland]]. Ing taun [[2004]] tlatah iki nduwé [[pedhunung]] cacahé ana 28.156 jiwa.
 
 
== Uga delengen ==
* [[Daftar Kutha Walanda]]
 
[[vi:Achtkarspelen]]
[[vo:Achtkarspelen]]
[[war:Achtkarspelen]]
201

besutan