Ooststellingwerf: Béda antara owahan

25 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
Bot Menambah: war:Ooststellingwerf; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: ca:Ooststellingwerf)
c (Bot Menambah: war:Ooststellingwerf; kosmetik perubahan)
[[imageGambar: LocatieOoststellingwerf.png|right]]
 
'''Ooststellingwerf''', iku sawijining <i>''[[gemeente]]</i>'' [[Walanda]] sing panggonané ana ing [[provinsi]] [[Friesland]]. Ing taun [[2004]] tlatah iki nduwé [[pedhunung]] cacahé ana 26.680 jiwa.
 
== Uga delengen ==
* [[Daftar Kutha Walanda]]
 
[[vi:Ooststellingwerf]]
[[vo:Ooststellingwerf]]
[[war:Ooststellingwerf]]
201

besutan