Kollumerland en Nieuwkruisland: Béda antara owahan

25 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
Bot Menambah: war:Kollumerland c.a.; kosmetik perubahan
c (Bot Menambah: war:Kollumerland c.a.; kosmetik perubahan)
[[imageGambar:LocatieKollumerlandenNieuwkruisland.png|right]]
 
'''Kollumerland en Nieuwkruisland''', iku sawijining <i>''[[gemeente]]</i>'' [[Walanda]] sing panggonané ana ing [[provinsi]] [[Friesland]]. Ing taun [[2004]] tlatah iki nduwé [[pedhunung]] cacahé ana 13.100 jiwa.
 
== Uga delengen ==
* [[Daftar Kutha Walanda]]
 
[[vi:Kollumerland en Nieuwkruisland]]
[[vo:Kollumerland en Nieuwkruisland]]
[[war:Kollumerland c.a.]]
201

besutan