Smallingerland: Béda antara owahan

22 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
Bot Menambah: war:Smallingerland; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: ca:Smallingerland)
c (Bot Menambah: war:Smallingerland; kosmetik perubahan)
[[imageGambar: LocatieSmallingerland.png|right]]
 
'''Smallingerland''', iku sawijining <i>''[[gemeente]]</i>'' [[Walanda]] sing panggonané ana ing [[provinsi]] [[Friesland]]. Ing taun [[2004]] tlatah iki nduwé [[pedhunung]] cacahé ana 54.000 jiwa.
 
== Uga delengen ==
* [[Daftar Kutha Walanda]]
 
[[sv:Smallingerland]]
[[vo:Smallingerland]]
[[war:Smallingerland]]
201

besutan