Terschelling: Béda antara owahan

21 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
Bot Menambah: war:Terschelling; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: stq:Skylge)
c (Bot Menambah: war:Terschelling; kosmetik perubahan)
[[imageGambar:LocatieTerschelling.png|right]]
 
'''Terschelling''', iku sawijining <i>''[[gemeente]]</i>'' [[Walanda]] sing panggonané ana ing [[provinsi]] [[Friesland]]. Ing taun [[2004]] tlatah iki nduwé [[pedhunung]] cacahé ana 4.725 jiwa.
 
== Uga delengen ==
* [[Daftar Kutha Walanda]]
 
[[sv:Terschelling]]
[[vo:Terschelling]]
[[war:Terschelling]]
201

besutan