Vlieland: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
Bot Menambah: war:Vlieland; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: pt:Vlieland)
c (Bot Menambah: war:Vlieland; kosmetik perubahan)
[[imageGambar: LocatieVlieland.png|right]]
 
'''Vlieland''', iku sawijining <i>''[[gemeente]]</i>'' lan [[pulo]] [[Walanda]] sing panggonané ana ing [[provinsi]] [[Friesland]]. Ing taun [[2004]] tlatah iki nduwé [[pedhunung]] cacahé ana 1.157 jiwa.
 
== Uga delengen ==
* [[Daftar Kutha Walanda]]
 
[[sv:Vlieland]]
[[vo:Vlieland]]
[[war:Vlieland]]
201

besutan