1808: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: sh:1808
c (bot Menambah: ur:1808ء)
c (bot Menambah: sh:1808)
[[sah:1808]]
[[scn:1808]]
[[sh:1808]]
[[simple:1808]]
[[sk:1808]]
35.118

besutan