Krustaséa: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  11 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (bot Menambah: sh:Rakovi)
cTidak ada ringkasan suntingan
:[[Eumalacostraca]]
}}
'''Crustacea''' iku saklompok gedhé saka [[arthropodaArthropoda]], kapérang saka kurang luwih 52.000 [[spesies]] sing kadhèskripsi, lan biasané dianggep minangka sawijining [[subfilum]]. Klompok iki nyakup kéwan-kéwan sing cukup dikenal kayata [[lobster]], [[yuyu]], [[urang]], [[urang karang]], sarta [[remis]]. Mayoritas arupa kéwan akuatik, urip ing [[banyu tawar]] utawa [[laut]], senadyan sapérangan klompok wis adhaptasi karo kauripan dharat, contoné yuyu dharat. Mayoritas bisa bébas obah, senadyan sapérangan [[takson]] asifat [[parasit]] lan urip kanthi numpang marang inangé.
 
== Pranala njaba ==
5

besutan