Washi: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: it:Washi
(a)
 
c (bot Menambah: it:Washi)
[[fr:Washi]]
[[id:Washi]]
[[it:Washi]]
[[ja:和紙]]
[[ms:Washi]]
1.524

besutan