Karnivora: Béda antara owahan

40 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: fa:گوشت‌خوارسانان; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: la:Carnivora)
c (bot Menambah: fa:گوشت‌خوارسانان; kosmetik perubahan)
'''Karnivora''' iku tembung saka [[basa Latin]] sing tegese pamangan daging. Kéwan-kéwan sing mangan daging thok iku antara liya: [[kucing]], [[asu]] lan [[baya]].
 
== Foto kéwan karnivora ==
<gallery>
Image:Cat eating mouse.jpg|[[Kucing]] mangan [[tikus]]
{{stub}}
 
== Uga delengen ==
* [[herbivora]]
* [[omnivora]]
 
[[CategoryKategori:Biologi]]
 
[[Category:Biologi]]
 
[[an:Carnivorismo]]
[[et:Karnivoor]]
[[eu:Haragijale]]
[[fa:گوشت‌خوارسانان]]
[[fi:Lihansyöjä]]
[[fr:Carnassier (régime alimentaire)]]
40.137

besutan