Sistem Pétungan Internasional: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
c
bot Mengubah: cy:System Ryngwladol o Unedau; kosmetik perubahan
c (Membuang kategori Petungan; Menambahkan kategori Pétungan (HotCat))
c (bot Mengubah: cy:System Ryngwladol o Unedau; kosmetik perubahan)
'''Sistem Pétungan Internasional''' (jeneng asli jroning [[basa Prancis]]: '''''S'''ystème '''I'''nternational d'Unités'' utawa '''SI''') iku sistem pétungan ''satuan'' utawa ukuran sing paling umum dipigunakaké. Sadurungé sistem iki nganggo sistem MKS, yaiku dawa ([[mèter]]), bobot ([[kilogram]]), lan wektu ([[dhetik]]/sekon). Sistem SI iki sacara resmi dipigunakaké ing kabèh [[Dhapftar negara|negara ing donya]] kajaba [[Amérika Sarékat]] (sing migunakaké [[Sistem Imperial]]
 
== Petungan SI ==
{{stub}}
 
[[Kategori:Pétungan|*]]
 
 
{{Link FA|bg}}
[[cs:Soustava SI]]
[[cu:Мєждоунаро́дьнъ мѣ́ръ сѷсти́ма]]
[[cy:System RhyngwladolRyngwladol o Unedau]]
[[da:Système International d'Unités]]
[[de:Internationales Einheitensystem]]
[[zh-min-nan:Kok-chè Tan-ūi Hē-thóng]]
[[zh-yue:國際單位制]]
 
[[Kategori:Pétungan|*]]
39.649

besutan