Daging: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: lmo:Carna
c (bot Menambah: rw:Inyama)
c (bot Menambah: lmo:Carna)
[[ku:Goşt]]
[[la:Caro]]
[[lmo:Carna]]
[[lt:Mėsa]]
[[lv:Gaļa]]
17.406

besutan