Indira Gandhi: Béda antara owahan

42 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
c (bot Menambah: yo:Indira Gandhi)
[[ms:Indira Gandhi]]
[[nds:Indira Gandhi]]
[[ne:इंदिरा गांधी]]
[[new:ईन्दिरा गान्धी]]
[[nl:Indira Gandhi]]
25.160

besutan