Iława: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
|}
 
[[Iława]] ([[basa Jerman|Jerman]] <i>Deutsch Eylau</i>) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 33...912 jiwa.
 
== Kutha kembar ==