Iława: Béda antara owahan

191 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
+sithik
c
(+sithik)
|}
 
[[Iława]] ([[basa Jerman|Jerman]] <i>Deutsch Eylau</i>) iku sawijining kutha ing lor-wétan Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 33.912 jiwa (2006). Kutha sing dadi ibu kutha ''county'' Iława iki dumunung ing [[Warmian-Masurian Voivodeship]] (wiwit 1999); sadurungé klebu tlatah [[Olsztyn Voivodeship]] (1975–1998).
 
 
== Kutha kembar ==
78.624

besutan