Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

3 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c
bot Mengubah: tl:Kapuluang Pasipiko; kosmetik perubahan
 
Wonten ugi pulo-pulo sanès ingkang panggenanipun ing Samodra Pasifik, nanging pulo-pulo kasebat mboten kagolong dados bagéyan saking [[Oseania]]. Pulo-pulo kasebat inggih punika [[Kapuloan Galapagos]] gadhahanipun [[Ekuador]]; [[Kapuloan Aleutia]] ing [[Alaska]]; [[Sakhalin]] lan [[Kapuloan Kuril]] gadhahanipun [[Rusia]]; nagari pulo [[Jepang]], ingkang njangkep [[Kapuloan Ryukyu]]; [[Taiwan]]; [[Filipina]]; [[Kapuloan Laut China Kidul]]; lan kathahipun pulo ing [[Indonesia|Indonésia]].
 
 
[[Kategori:Pulo]]
[[sv:Lista över öar i Stilla havet]]
[[ta:பசிபிக் தீவுகள்]]
[[tl:Mga Pulo saKapuluang Pasipiko]]
[[tr:Pasifik Adaları]]
37.461

besutan