Kapuloan Faroe: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  11 taun kepungkur
c
c (bot Menambah: bi:Faroe aelan)
'''Kapuloan Faroe''' iku sawijining daérah otonom [[Denmark]] ing bawana [[Eropah]]. Ibu kutha negara iki yaiku … Negara iki nduwé pedunung … jiwa lan jembaré ana … km<sup>2</sup>.
== Pranala jaba ==
{{Commons|Føroyar}}
* [http://www.tinganes.fo/Default.aspx?AreaID=11 Official site]
* [http://www.visit-faroeislands.com/?Language=EN Official tourist site]
* [http://www.flickr.com/photos/14716771@N05/sets/72157602838195716/ Flick photo set]
 
{{Commons|Føroyar}}
 
{{Eropah}}
45

besutan