Kabupatèn Acèh Wétan: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
Membuang kategori Kabupaten ing Indonesia; Menambahkan kategori Kabupatèn ing Indonésia (HotCat)
c (Membuang kategori Kabupaten ing Nanggröe Aceh Darussalam; Menambahkan kategori Kabupatèn ing Acèh (HotCat))
c (Membuang kategori Kabupaten ing Indonesia; Menambahkan kategori Kabupatèn ing Indonésia (HotCat))
 
 
 
[[Kategori:Kabupaten ing Indonesia]]
[[Kategori:Kabupatèn ing Acèh]]
[[Kategori:KabupatenKabupatèn ing IndonesiaIndonésia]]
 
[[ace:Kabupaten Acèh Timu]]
78.624

besutan