Malaria: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: io:Malario
c (bot Menambah: so:Malaariyo)
c (bot Menambah: io:Malario)
[[ia:Malaria]]
[[id:Malaria]]
[[io:Malario]]
[[is:Malaría]]
[[it:Malaria]]
35.118

besutan