1993: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: pih:1993
c (→‎Seda: mbah dolah)
c (bot Menambah: pih:1993)
[[pdc:1993]]
[[pi:१९९३]]
[[pih:1993]]
[[pl:1993]]
[[pt:1993]]
61.150

besutan