Rahwana: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
id:
c (Rahwana dipunalihaken dhumateng Dasamuka: jelas bentuk ing basa Jawa)
(id:)
 
[[category:Paraga Wayang]]
 
[[id:Rahwana]]