Rahwana: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
typo
(typo)
(typo)
}}
 
'''Rahwana''' ([[DevanagariAksara Dewanagari|Dewanagari]]: रावण, [[IAST]] ''{{IAST|Rāvaṇa}}''; kadhangkala dialihaksara dadi ''Raavana'' lan ''Ravan'' utawa ''Revana'', jroning padhalangan luwih kawentar kanthi sesebutan '''Dasamuka''') iku salah sijiné paraga ing wiracarita [[Ramayana]]. Prabu Dasamuka iya Rahwana iku putrané mbarep [[Resi Wisrawa]] lan [[Dèwi Sukesi]], putriné [[Prabu Sumali]], nata ing Alengka.
 
==Lairé Rahwana==
78.624

besutan