Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
bot Menambah: ms:Samarium
[[ml:സമേറിയം]]
[[mr:समारियम]]
[[ms:Samarium]]
[[nl:Samarium]]
[[nn:Samarium]]
35.118

besutan