The Rescuers: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  11 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
| language = Inggris
| budget = 1.200.000 [[dolar AS]] (perkiraan)
| gross = 71.215.869 [[dolar AS]]
| followed_by = ''[[The Rescuers Down Under]]'' (1990)
}}
47

besutan