Basiyo: Béda antara owahan

50 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
+gambar samak
(+gambar samak)
'''Basiyo''' iku sawijining [[pelawak]] seka [[Yogyakarta]]. Lawakan Basiyo kondhang ing [[Jawa]] liwat sawetara siaran radio ([[RRI]]), televisi ([[TVRI]]), lan atusan rekaman kaset.. Lawakané asring disebut [[Dhagelan Mataram]], jumbuh karo jeneng acarané ing RRI Yogyakarta.[[gambar:gatutkacagandrung.jpg|thumb|150px|right]]
 
Nalika nglawak, Basiyo asring bebarengan karo kanca-kancané, ing antarané Sudarsono, Hardjo Gepeng, Suparmi, Pujiyem, [[Ngabdul]], Atmo Kemin, bojoné (Bu Basiyo), lan liya-liyané. Akèh-akèhé kancané iku karyawan [[RRI]] Nusantara II Yogyakarta, sing lumrah ditampung déning pamaréntah nalika jaman iku.
3.255

besutan