1900-an: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: yi:1900ער
c (bot Menambah: yi:1900ער)
[[vi:Thập niên 1900]]
[[wa:Anêyes 1900]]
[[yi:1900ער]]
[[zh:1900年代]]
[[zh-min-nan:1900 nî-tāi]]
62.102

besutan