Zona wektu: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
c (bot Menambah: su:Zona wanci)
[[Gambar:TimezonesTimezones2010.png|thumb|300px|Zona wektu donya]]
Donya utawa [[bumi]] iki dipérang dadi 24 '''zona wektu''' sing béda-béda, miturut papan panggonan kasebut. Wektu universal sing dadi pathokan yakuwi wektu [[GMT]], wektu sing ana ing [[Greenwich]], [[Inggris]]. Zona wektu biasané dipautaké menyang wektu GMT iki.
 
3

besutan