Ukara: Béda antara owahan

30 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Menambahkan kategori Ukara (HotCat))
Tidak ada ringkasan suntingan
'''Ukara''' iku sawijining konsèp linguistik lan biasané diartèkaké minangka sawijining èksprèsi alami basa: yaiku sawijining unit tatabasa lan lèksikal sing kasusun saka tembung sing cacahé siji utawa luwih saka siji. sajakne jgn lupa sama saya yo
 
 
Naraguna anonim