Nusjirwan Tirtaamidjaja: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
c
 
===Dokumentasi Batik===
Iwan terus ndokumentasèaké motif batik tuwa, klebu kagungané [[Puri Mangkunegaran]], [[Solo]], menyang data digital lan kertas kanthi bantuan pengusaha Rachmat Gobel. Data iku mau dadi paugerané wektu ngembangaké motif anyar sing trep karo selera jaman nanging tetep ngugemi ciri khasé, yaiku antara liya werna sing cerah lan motif ukuran gedhé.[http://ensiklopedi.com/ensiklopedi/i/iwan-tirta/index.shtml]
 
=== Busana Batik===
32

besutan