Provinsi Pisa: Béda antara owahan

25 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: gl:Provincia de Pisa
c (bot Menambah: zh-min-nan:Pisa Séng)
c (bot Menambah: gl:Provincia de Pisa)
[[fi:Pisan maakunta]]
[[fr:Province de Pise]]
[[gl:Provincia de Pisa]]
[[he:פיזה (נפה)]]
[[id:Provinsi Pisa]]
35.118

besutan