Palermo: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  10 taun kepungkur
c
c (bot Menambah: lmo:Palermo)
c (bot Mengubah: th:ปาแลร์โม)
[[sv:Palermo]]
[[sw:Palermo]]
[[th:พาปาแลร์โม]]
[[tl:Lungsod ng Palermo]]
[[tr:Palermo]]
40.143

besutan