Radèn Wijaya: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  10 taun kepungkur
c
Raden Wijaya dipunalihaken dhumateng Radèn Wijaya: pasang aksara
(a)
 
c (Raden Wijaya dipunalihaken dhumateng Radèn Wijaya: pasang aksara)
78.624

besutan