Radèn Wijaya: Béda antara owahan

40 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c (Raden Wijaya dipunalihaken dhumateng Radèn Wijaya: pasang aksara)
Miturut ''[[Nagarakretagama]]'', Raden Wijaya séda taun [[1309]] lan disarèkaké ing Antahpura lan didadèkaké candhi ing Simping minangka Harihara, utawa nyawijiné antara [[Wisnu]] lan [[Siwa]].
Radèn Wijaya digantèkaké déning [[Jayanagara]] minangka raja sabanjuré.
 
==Deleng uga==
* [[Dhaptar raja Jawa]]
 
== Kapustakan ==
78.624

besutan