Gouda: Béda antara owahan

36 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
bot Menambah: ne:गउडा; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: war:Gouda)
c (bot Menambah: ne:गउडा; kosmetik perubahan)
{|
|-
|align="center" width="140px"|[[ImageGambar: Flag_of_Gouda.png|132px]]
|align="center" width="140px"|[[ImageGambar:Wapen-gouda.gif|100px]]
|-
|align="center" width="140px"|<small>Gendéra {{PAGENAME}}</small>
|}
|-
|align=center colspan=2| <br />[[ImageGambar:Locatie{{PAGENAME}}.png|240px]]<br /><br /><center>{{PAGENAME}} ing Walanda</center><br />
|-
! colspan="2" | Katrangan cekak
Cemara Natalé saben taun disumbang déning kutha kembar [[Kongsberg]] ing [[Norwegia]].
 
== Latar wuri ==
Provinsi Holland Kidul sing papané ana ing kuloné Walanda iku salah sijining saka 12 provinsi Walanda lan sing cacahé pedunungé gedhé dhéwé. Provinsi iki ing taun 2008 dipérang dadi 86 ''gemeente''. Ing Walanda ''gemeente'' iku pérangan administratif sangisoring provinsi. Dadi provinsi iku antara negara lan ''gemeente''.
 
Jaman mbiyèn kabèh panggonan iku uga ''gemeente'' ing Walanda. Saka désa cilik nganti ibu kutha. Nanging saiki wis ora mengkono manèh. Akèh panggonan sing digabung dadi siji supaya olèh ''gemeente'' sing ukurané sedheng.
== Pranala jaba ==
* {{nl}} [http://www.{{PAGENAME}}.nl Situs wèb resmi]
 
{{GemeentenZuid-Holland}}
[[ms:Gouda]]
[[nds-nl:Gouda]]
[[ne:गउडा]]
[[nl:Gouda]]
[[nn:Gouda]]
37.971

besutan