Tata jeneng binomial: Béda antara owahan

60 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
+deleng uga
c (bot Menambah: sk:Binomická nomenklatúra)
(+deleng uga)
'''Tata jeneng binomial''' (''binomial nomenclature'') iku sistem formal pawèwèh jeneng spesies (utamané ing lingkup zoologi), tata jeneng binèr utawa ''binary nomenclature'' (utamané ing lingkungan botani), utawa sistem klasifikasi binomial (''binomial classification system''). Intisari saka sitem iki yaiku saben spesies diwènèhi jeneng ing [[basa Latin]] lan dumadi saka rong bagéan, saéngga populèr minangka '''jeneng Latin''' utawa '''jeneng saintifik'''.
 
==Deleng uga==
* [[Tata jeneng trinomial]]
* [[Taksonomi]]
 
== Pranala njaba ==
78.624

besutan