Kollumerland en Nieuwkruisland: Béda antara owahan

typo?
c (Bot Menambah: war:Kollumerland c.a.; kosmetik perubahan)
(typo?)
[[Gambar:LocatieKollumerlandenNieuwkruislandLocatieKollumerlandEnNieuwkruisland.png|right]]
 
'''Kollumerland en Nieuwkruisland''', iku sawijining ''[[gemeente]]'' [[Walanda]] sing panggonané ana ing [[provinsi]] [[Friesland]]. Ing taun [[2004]] tlatah iki nduwé [[pedhunung]] cacahé ana 13.100 jiwa.
34

besutan