Kabupatèn Barito Kidul: Béda antara owahan

33 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
c (bot Menambah: id:Kabupaten Barito Selatan)
[[Kategori:Kabupatèn ing Kalimantan Tengah|Barito Kidul]]
[[Kategori:Kabupatèn Barito Kidul|Barito Kidul]]
 
[[id:Kabupaten Barito Selatan]]
40.143

besutan