Kutha Tanjungpinang: Béda antara owahan

35 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
c (bot Menambah: de:Tanjung Pinang)
[[de:Tanjung Pinang]]
[[en:Tanjung Pinang]]
[[fa:تانجونگ پینانگ]]
[[fi:Tanjung Pinang]]
[[fr:Tanjungpinang]]
25.160

besutan