Rijeka: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: sw:Rijeka; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: lij:Rijeka)
c (bot Menambah: sw:Rijeka; kosmetik perubahan)
'''Rijeka''' (jeneng dhialèk [[basa Kroasia]] liyané: ''Rika'' lan ''Reka'', {{lang-sl|Reka}}, [[Basa Italia]] lan [[Basa Hongaria]]: ''Fiume'', {{lang-de|Sankt Veit am Pflaumb}}) kuwi kutha plabuhan utama ing [[Kroasia]], dumunung ing [[Teluk Kvarner]], ing [[Segara Adriatik]]. Cacahing pedunung 144,043 jiwa lan minangka kutha paling gedhé namer telu ing Kroasia.
 
== Pranala njaba ==
* {{Wikitravel}}
* [http://www.rijeka.hr/ City of Rijeka]
* [http://www.portauthority.hr/rijeka/lucka_uprava_rijeka.shtml Port of Rijeka Authority]
* [http://www.istriadalmaziacards.com Old Postcards of Fiume]
 
[[CategoryKategori:Rijeka| ]]
[[CategoryKategori:Kutha ing Kroasia]]
[[Kategori:Geografi]]
 
{{Link FA|he}}
 
{{Link FA|sr}}
 
[[sr:Ријека]]
[[sv:Rijeka]]
[[sw:Rijeka]]
[[tr:Rijeka]]
[[uk:Рієка]]
40.137

besutan