Kutha Tanjungpinang: Béda antara owahan

35 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
[[fr:Tanjungpinang]]
[[id:Kota Tanjung Pinang]]
[[ja:タンジョン・ピナン]]
[[nl:Tanjung Pinang]]
[[no:Tanjung Pinang]]
1.524

besutan